Вийшов трейлер до нового епізоду "Зоряних війн"

"Зоряні війни. Епізод VII: Пробудження Сили" має вийти на великі екрани у передріздвяний тиждень, 18 грудня

Епізод є продовженням класичного шостого фільму саги "Повернення Джедая". У фільмі Хана Соло гратиме класичний виконавець цієї ролі Гаррісон Форд, Люка Скайвокера - Марк Гемілл, принцесу Лею - Керрі Фішер. Також в новому епізоді будуть присутні персонажі роботів C-3PO та R2-D2 і Чубакка.

Зйомки картини завершилися ще минулого року, вони проходили в павільйонах британської студії Пайнвуд. Монтаж матеріалу і створення спецефектів займе ще близько року. Фільм вийде на світові екрани 18 грудня 2015 року.

Дія фільму відбуватиметься через 30 років після подій, що розгорталися в фільмі "Повернення джедая. Епізод VI". 

Walt Disney має намір створити кілька нових частин кіносаги. За повідомленнями преси, фільмів може бути п'ять: епізоди VII, VIII і IX, а також ще дві окремі картини. Їх сюжет не буде прямим продовженням або передісторією циклу, але буде перегукуватися з його подіями.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень