«Время и Стекло» записали українську пісню

І випустили кліп на неї

Сьогодні, у День всіх закоханих, відбувся офіційний реліз кліпу «До зірок» на головну пісню українського мультфільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила», прем'єра якого відбудеться 7 березня цього року.

Трек виконали солісти гурту «Время и Стекло» – Олексій Завгородній (Позитив) і Надя Дорофеєва, які озвучили головних героїв мультфільму, Руслана і Мілу. Пісня «До зірок» стала першим україномовним треком групи.

 

 

У мультфільмі Руслан і Людмила вперше зустрічаються на околиці київської Троєщини, де Руслан виручає принцесу з біди. Міла раніше ніколи не покидала княжого палацу, і вперше стикається з реальним світом, який одночасно лякає та зачаровує її. Руслан і Міла подорожують нічним Києвом, розповідають один одному про заповітні мрії і, нарешті, закохуються, – і саме в цей ключовий момент мультфільму звучить пісня «До зірок».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень