ТОП-5 українських треків січня (АУДІО/ВІДЕО)

«O.Torvald» – «Пульс»

«O.Torvald» і Женя Галич ніби повернулися до своїх джерел – у двох нових треках чітко простежується їхній ранній стиль, в якому поєднуються ліричний текст і доволі жорстке звучання. Композиції «Пульс» і «Мій сум» створені за підтримки Українського культурного фонду.

«ВВ» – «Лазня»

Спеціально до Водохреща Олег Скрипка і компанія випустили не тільки пісню «Лазня», але й кліп на неї. У відео музиканти показали, як святкують Водохреща: парились, співали, танцювали, а на завершення ще й голяка стрибнули в ополонку! 

«Без обмежень» – «Поклянись. Поцілуй. Обійми»

У січні «Без обмежень» відзначили свій 22-ий день народження. Символічним подарунком фанам групи став трек «Поклянись. Поцілуй. Обійми».

«Latexfauna» – «Arktika»

В один з останніх днів січня київський гурт «Latexfauna» представив новий трек «Arktika», в якому розповідається про науковця, що мало не загинув на Алясці. Втім, його врятував місцевий шаман за допомогою магії та своїх собак.

NK – «Почуття»

Настя Каменських у січні втратила свого батька. Він всього кілька днів не дожив до прем’єри пісні, яку дуже чекав – «Почуття». Адже в композиції розповідається про почуття дівчини, яка готується до весілля, а також про емоції батьків, які віддають заміж свою дочку.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень