«БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» відзначили 22 день народження шикарним кліпом

Вийшла пісня «Поклянись. Поцілуй. Обійми»

Гурт «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» презентував новий трек «Поклянись. Поцілуй. Обійми» і кліп на нього. Робота стала символічним подарунком фанам групи на честь двадцять другої (!) річниці діяльності команди.

Ось що повідомляють самі музиканти:

Сьогодні, у свій день народження, ми даруємо вам нову роботу, що має назву «Поклянись. Поцілуй. Обійми», адже саме ви є невід’ємною частиною «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» і всі ці роки були поряд. У кліпі немає місця грі. Тільки щирі, справжні почуття. Тут є історія, що відбувається між двома закоханими людьми, яку проживає абсолютно кожна пара. Це неймовірно гарна і естетична відеоробота! І дуже прониклива пісня.

Задум показати танець у кліпі виник у фронтмена гурту Сергія Танчинця під час участі у проєкті «Танці з зірками». У відео знялися Яна Цибульська та Дмитро Жук, які є парою і на паркеті, і в житті.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень