ТОП-5 українських треків лютого (ВІДЕО/АУДІО)

Раптом ви проґавили

«Океан Ельзи» – #БезТебеМенеНема

Чи не найгучнішою прем’єрою лютого став новий трек «Океану Ельзи» #БезТебеМенеНема, який, як з’ясувалося, написав штучний інтелект. Як сказав Святослав Вакарчук, це найтанцювальніша їхня пісня. Вже відомо, що вона увійде до нового альбому «Океану Ельзи».

 

«KALUSH»  – «Не забуду»

Український реп-гурт «KALUSH» наприкінці лютого випустив дебютний альбом «HOTIN», а також представив новий трек «Не забуду». Композиція присвячена колишній дівчині фронтмена гурту Псючого Сина (до речі, кліп знімали у нього вдома), який каже про все це так: «Ти єдина моя дівка, з якою я не пригадую ніяких негативних моментів… Напевно тому ти і єдина, кому я написав таку пісню».

 

«5’nizza» & alyona alyona – «Все не то»

Лютий подарував нам ексклюзивну колаборацію українських музикантів, спродюсовану Іваном Дорном. «Все не то» – іронічна композиція у виконанні SunSay, Сергія Бабкіна та alyona alyona, народжена у співпраці над новорічним музичним шоу «Годний год». Музиканти глузують над негараздами 2020-го року і не втрачають надії на краще.

 

«Letay»  – «Два вікна»

Харківський гурт «Letay» випустив сингл «Два вікна», надавши нового звучання давньому хіту Гайтани. З цією піснею фронтмен колективу Ілля Рєзніков взяв участь у «Голосі країни».

 

KHAYAT – «Крок»

Український виконавець KHAYAT презентував сингл «Крок», який увійде до його другого альбому. Важко не помітити зміни у звучанні та відсутність фольку у новій пісні. Співак пояснює це особистісним ростом.

 

А тут можна згадати про ТОП-5 українських треків січня

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень