«Антитіла» зняли кліп у Португалії

Відбулася прем’єра відео на трек «Вірила»

Гурт «Антитіла» презентував новий відеокліп і пісню з майбутнього альбому, реліз якого відбудеться наприкінці лютого. «Вірила» - це вже четвертий сингл з нової платівки.

Зйомки відбувалися в Україні та Португалії. Поблизу Лісабона, а також у селищі Кабесейраш-ді-Башту, що біля Фафе. Одна з локацій сюжету, яка привертає увагу, це кам’яний дім Casa do Penedo, або «Будинок Флінстоунів». Він входить до топ-10 найнеординарніших споруд світу. Його унікальність полягає в тому, що будинок має вигляд скелі та стоїть на вершині пустельного пагорба. Кількома стінами для дому служать величезні валуни. В Україні були відзняті сцени у столярній майстерні. Художник-декоратор Віктор Бучковський спеціально створив цю локацію для зйомок кліпу.

Ще один об’єкт, який заслуговує на увагу у відеороботі «Вірила», це дельтаплан - символ здійснення мрій. У Португалію Антитіла привезли справжній навчальний дельтаплан «УТ» створений ще у 1978 році. Для зйомок він був задекорований деревом. Слід зазначити, що такі дельтаплани ніколи не літали в цій місцевості, над Атлантичним океаном. Антитіла на це зважилися. Дублер головного героя Дмитро Хаїт без парашута ризикнув зробити декілька польотів, завдяки чому глядачі зможуть насолоджуватися красивими кадрами та краєвидами з висоти пташиного польоту.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень