Зйомки століття: творець «Тунеля» хоче зробити особливе промо Рівного

Ентузіазм та гроші потрібні для реклами Рівного на міжнародному рівні

Віктор Булига. Фото з його facebook

Поки мова йде про 250 тисяч гривень, які проситимуть з міського «Громадського бюджету» на 2018 рік.

Людина, яка хоче зняти проморолик про Рівне – Віктор Булига. Відомий у рівненській тусовці знавець кіно. Віктор Булига вже подав проект на розгляд.

У презентації проекту Віктор Булига зазначив, що Рівне потребує сучасної «візуальної історії»,

яка б демонструвала свою унікальність та привабливість для потенційних інвесторів та інших цільових груп, які дадуть місту фінансову й гуманітарну підтримку та відкриють перед ним та його мешканцями нові горизонти сучасного європейського буття.

Віктор Булига – автор короткометражного фільм «Туннель», який у 2015 році було відібрано на Каннський міжнародний кінофестиваль у секцію Short film corner festival de Cannes та на інші фестивалі в Україні та за кордоном. Музичний кліп «Люблю музей» та ролик «Рівне крізь призму часу-2» теж створювались за його ініціативи.

Віктор Булига стверджує:

Рівне отримає також і професійні іміджеві проморолики європейського рівня, які теж достойно будуть оцінені у світі та допоможуть підвищенню його репутації серед потенційних інвесторів і партнерів.

Раніше управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Рівненської міської ради вже оголошувало конкурс на розробку промороликів, які презентують Рівне на весь світ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень