Туристичні принади Рівненщини зняли з квадрокоптера (ВІДЕО)

І ролик назвали «Твоя подорож буде фантастична»

Відзняли відеоролик про найпривабливіші туристичні об’єкти області рівненський журналіст Володимир Миколайчук та оператор Павло Вознюк ( на фото вгорі). Зйомки вели з допомогою квадрокоптера. 

Ролик показує шість найвідоміших туристичних об’єктів. Причому, вони отримали промовисті назви. Приміром, Тараканівський форт названо «українським фортом Буаяром», а базальтові стовпи поблизу Костополя — «феноменальним творінням природи». Дубенський замок заслужено став «ніким не скореною фортецею». За рідкісні експонати музей бурштину в Рівному перетворився на «скарбницю унікального сонячного каміння». Острозький замок автори назвали «родовим гніздом могутньої династії Острозьких». Наприкінці показали «найромантичніше місце світу» — тунель кохання біля селища Клевань Рівненського району.

Розповідає Володимир Миколайчук:

Ми хотіли зробити ролик динамічним, показати відомі туристичні об’єкти з висоти пташиного польоту. Відзняли години відео з квадрокоптера. Самі здивувалися, наскільки красиві згори Тараканівський форт, Дубенський замок і масштабні базальтові стовпи. Повірте, таких кадрів ніхто не робив, але вони дозволяють заново відкрити знайомі місця.

Цей ролик Рівненщина презентувала на туристичному форумі у Вармінсько-Мазурському воєводстві Польщі, який відбувся у жовтні.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень