Звіт про свою роботу оприлюднив секретар міськради Рівного Сергій Паладійчук (ФОТО)

Заступаючи на посаду, він окреслив для себе кілька ключових напрямів

Це вдосконалення роботи міської ради, розвиток міста, проєкти, ініціативи, соціальні проєкти і благодійність, робота з дітьми і молоддю, проєкти у сфері культури і туристичної привабливості.

Оскільки його обирали, найперше, для того, щоб поліпшити роботу міськради, зробити її прозорою і підзвітною громаді, то до досягнень Сергій Паладійчук відніс те, що за інформацією ГМ «ОПОРА», удвічі зріс рівень публічності депутатів міськради, і що вона отримала відзнаку «Рада, дружня до медіа».

Втім, головною своєю втіленою амбітною метою секретар міськради назвав таке:

У 2015, 2014, 2013 роках час проходження рішення від заяви до внесення у сесійну залу займав вісім-десять місяців. Це була моя головна амбіція - скоротити час проходження рішення від заяви до сесійної зали максимально. І сьогодні вже можу сказати впевнено, що ми уже маємо ситуацію – два-три місяці.  

За словами Сергія Паладійчука, тепер у його планах - скоротити термін розгляду заяви у міськраді до півтора місяця.

Окрім цього, він розповів, що вдалося запровадити піврічне планування роботи міськради, систему електронного документообігу, ввести Дні депутата і їхні звіти про роботу, розробити новий сайт ради тощо.

Більш детально про роботу секретаря міськради - внизу:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень