Звинувачення в педофілії і робота двірником: що стало з зіркою «Х-Фактора» Андрієм Мацевком

Чоловік тричі намагався пробитися на велику сцену через талант-шоу

Про уродженця Івано-Франківської області Андрія Мацевка Україна дізналася понад десять років тому, коли той прийшов на «Х-Фактор». Тоді над його вокалом і образом посміялися, але він повернувся знову. 

Мацевко в «Х-Факторі»

Саме програма «Х-Фактор» принесла Мацевку впізнаваність. Там він брав участь неодноразово, проте далі прослуховувань йому пройти так і не вдалося. Перший раз він вийшов на сцену з піснею «Ой, чиє ж то жито?».

Глядачі та судді сміялися та аплодували йому, ось тільки вокальні дані Андрія були не такими сильними, як хотілося б. Після виступу вони попросили його ще заспівати «Смереку», після чого попрощалися з конкурсантом. Той звинуватив журі в непрофесіоналізмі та зажадав замінити суддів. 

Друга спроба потрапити в проєкт була з піснею «Загребелля» у 2011 році. Судді знову попросили його виконати щось ще, і він обрав композицію «Ти мене підманула», проте навіть це не допомогло йому пройти далі.

Завзятості Мацевка можна тільки позаздрити, оскільки він втретє пішов на «Х-Фактор»! Сталося це восени того ж 2011 року. Тоді він вийшов на сцену з піснею «Сіла птаха».

Третя поразка остаточно відбила у нього бажання брати участь у талант-шоу, проте він став заробляти виступами на весіллях і корпоративах. 

Скандали з Андрієм Мацевком

У 2015 році зірка талант-шоу потрапив у гучний скандал. У соцмережах він познайомився з 14-річним жителем Луцька і домовився з ним про зустріч. На місці на Мацевка вже чекали активісти групи «Анти-педофілія-Луцьк», які допитали Андрія і подали заяву в поліцію.

Чоловік виправдався, що нібито і не думав про сексуальний зв'язок з дитиною, а лише хотів з кимось поспілкуватися, тому що боявся залишатися один вдома.

 

Був досудовий розгляд, але справу закрили через відсутність складу злочину. 

Ще один казус трапився з ним у 2021 році, коли Мацевка затримали в Києві при спробі незаконно потрапити в метро за підробленим пенсійним посвідченням.

Андрій Мацевко зараз

Після скандалів і тривалої «тиші в ефірі» Мацевко увірвався в український шоубізнес у 2021 році з авторською піснею «Ровер їде». У кліпу зараз півтора мільйона переглядів!

На цьому зірка Прикарпаття вирішив не зупинятися і випустив ще один хіт — «Пляцки». Він «зайшов» трохи гірше — набрав понад 600 тисяч переглядів.

Відомо, що кілька років тому чоловік працював двірником у комунальному підприємстві Івано-Франківська. Зі слів керівника, Мацевко був чи не найкращим співробітником:

— Чи знаєте ви, що зірка «X-фактора» Андрій Мацевко працює на комунальному підприємстві «Муніципальна дорожня компанія» робочим з благоустрою?

 

Він, за словами керівництва, один з найкращих і відповідальних працівників!

За що зараз живе Мацевко — невідомо. 

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень