Звільнений керівник діагностичного центру Роман Шустик подаватиме до суду (ФОТО)

Та натякнув, хто може його замінити

Облада достроково розірвала контракт з Романом Шустиком 3 вересня. Розпорядження про це підписав перший заступник голови обласної ради Сергій Свисталюк. Підставою для звільнення став акт службового розслідування щодо керівника діагностичного, яке тривало з початку липня.

У документі йдеться, що Роман Шустик порушив вимоги законодавства, а також неналежно виконував посадові обов’язки та умови контракту.

Сам Шустик про своє звільнення дізнався із соцмереж, про що він написав на своїй сторінці у соцмережі. Пообіцяв прокоментувати розпорядження після того, як побачить оригінали документів.

Роман Шустик не приховує, що таке рішення стало для цього шоком, оскільки ще вчора голова обласної ради Сергій Кондрачук підписав йому заяву про відпустку.

Коментуючи розпорядження згодом, він заявив, що не погоджується з рішенням про звільнення.

Ми готуємо документи в судову інстанцію, будемо відстоювати свою честь і гідність. Не будемо відкладати на зробимо це вже наступного тижня. 

 

В кулуарах обласної ради й ви знаєте, якій фракції по квоті було віддано діагностичний центр.

 

Дуже цікаво буде, не торкаючись до персоналій, хто буде наступним керівником діагностичного, – сказав Роман Шустик.

Усім відомо, що ця ситуація тягнеться уже два місяці. Моє звільнення відбулося виключно через політику. Адже цю посаду, відповідно до партійної квоти, пообіцяли одній з партій теперішньої коаліції. 

Між тим Роман Шустик натякнув, що тепер посаду головлікаря має отримати його заступник, депутат обласної ради Юрій Білик.

Поки тимчасово виконувати обов'язки головного лікарня діагностичного буде заступник головлікаря закладу з економічних питань Мирослав Решота, вирішили в облраді.

Роман Шустик є депутатом Рівненської обласної ради від «Слуги народу». Кандидат медичних наук, Заслужений лікар України. Діагностичним центром керує з 2015 року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень