Звертатимуться до Авакова: у Костополі хочуть відкрити сервісний центр МВС (ФОТО)

Місцевий підрозділ закрили у 2015 через реформу

Сервісний центр МВС хочуть відкрити у Костополі. Відповідне звернення до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова підготував депутат обласної ради Руслан Потапчук, повідомляє Радіо ТРЕК з посиланням на пресслужбу облради.

Відсутність такого центру створює суттєві незручності для значної кількості жителів Рівненської області, в тому числі й через надмірне скупчення відвідувачів у сервісних центрах міст Рівне та Сарни.

Частина жителів Костопільщини та Березнівщини були фактично позбавлені доступу до послуг сервісних центрів МВС, що зумовлено карантинними обмеженнями та обмеженням руху громадського транспорту, зазначає депутат.

У зверненні Руслан Потапчук відзначив, що така ситуація суперечить стратегії реформ, які проводять в нашій країні, адже вони повинні бути спрямовані, в тому числі на наближення послуг державних органів до їх споживача – громадянина.

Враховуючи те, що значна частина послуг сервісних центрів МВС платні, відкриття додаткових сервісних центрів МВС, на наше переконання, не спричинить значного навантаження на видаткову частину Державного бюджету.

 

Крім того, в умовах укрупнення районів та відповідного вивільнення адміністративних будівель ліквідованих районних рад, органи місцевого самоврядування зможуть розглянути питання надання приміщення з метою створення сервісного центру МВС, який обслуговуватиме членів територіальних громад, - йдеться в документі.

Розглянувши це питання, члени профільної комісії обласної ради одноголосно вирішили винести його на розгляд сесії, яка відбудеться 11 березня.

Довідково: У 2015 році місцевий підрозділ МВС України закрили зв’язку з реформуванням системи міністерства внутрішніх справ. Відтоді мешканці колишніх районів Костопільського та Березнівського вимушені отримувати відповідні послуги у Сарнах або Рівному.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень