Звернення: роботу «Батьківщини», БПП і «Свободи» об’єднали в одне ціле (ФОТО/ВІДЕО)

Рівненська обласна рада проголосувала

Рівненська обласна рада звернулася до Кабміну та Президента щодо цін на газ. Сьогодні відбувалася позачергова сесія ради, де обранці розглядали проекти звернень фракцій «Свобода» та «Батьківщина» про скасування нових тарифів.

На голосування винесли одразу два проекти звернень, оскільки ті мають однаковий текст. Однак вони не набрали достатньої кількості голосів.

 

Не проголосували депутати й за ще одне звернення. Його підготувала фракція «БПП».  В документі пропонували звернутися до Кабміну з пропозицією розширити програму субсидій.  

Голосування викликало ажіотаж у сесійній залі, тож члени ради взяли перерву. Протягом неї всі звернення об’єднали в один документ, розповідає голова обласної ради Олександр Данильчук:

З трьох звернень зробили одне звернення, аби врахувати всі побажання депутатів обласної ради. Адже коли почалося голосування за звернення, деякі політичні сили почали бігти одна поперед одної.

 

Але ж зараз сіли, спокійно поговорили, зробили з трьох звернень одне, і проголосували нормально. 47 із 47 – така стабільність рідко коли буває.

 

Як зазначив голова обласної ради, такі звернення керівництво держави розглядає. Далі надсилає відповідь, що прохання, вказані в тексті, врахують надалі. Однак в результаті «все лишається, як є».

Нагадаємо, що в середу цього тижня Рівнерада проголосувала за звернення до Президента про скасування ціни на газ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень