Зв’язку із бійцем не було майже місяць: У Рівному попрощаються з Героєм

Вічна пам’ять і слава Захиснику!

Завтра, 13 лютого, у Рівному в останню путь проведуть 41-річного бійця Володимира Кривоносова

Прощання з Героєм відбудеться о 10:00 на майдані Незалежності. Поховають Захисника на кладовищі Нове, повідомили у Рівнераді.

Володимир Кривоносов жив у Рівному із 4-х років. Навчився у школах №8 та 19. Після закінчення школи пішов на строкову службу, а потім працював на різних підприємствах. В останні роки був працівником на ливарному підприємстві.

Дружина Захисника Наталія розповіла:

Із 2010 року ми жили в Клевані. Тут ростили сина, якому вже 14 років. Коли ж розпочалось повномасштабне вторгнення, Володя не став ховатися. Він любив свою країну, рідні місця, цьому вчив і сина. Тож коли отримав повістку у грудні 2022 року, не вагався.

 

Із 13 січня 2024 року з Володею зник зв'язок. Ми почали бити на сполох, зверталися на гарячі лінії. Майже місяць не було жодної інформації, а за тим нам повідомили найгірше...

Загинув Володимир Кривоносов 6 лютого під час виконання бойових завдань на Донецькому напрямку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень