Зупинити росію може лише одне: Офіцер з 27-річним стажем дав пораду для ЗСУ

Спецназівець «Доктор Коллінз»

Фото ілюстративне, з відкритих джерел
Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Офіцер спецназу з 27-річним досвідом служби в американській армії, доктор Ліам Коллінз заявив, що в Україні триває війна на виснаження, яка потребує ухвалення певних специфічних рішень.

– Президент Зеленський правий. Якби він зміг досягти виконання всіх п'яти пунктів Плану перемоги, він би зміг забезпечити перемогу для України.

 

Єдина проблема – це неможливо, бо НАТО не запропонує членство країні, яка перебуває в стані війни, або тій, яка має «суперечливі» кордони.

 

Це війна виснаження, – сказав офіцер.

Ліам Коллінз -- старший науковий співробітник New America, офіцер спецназу з 27-річним досвідом служби в армії США

При цьому Коллінз наголосив на важливості вдосконалення можливостей українських безпілотників і засобів боротьби з ними та інших технологій, що посилять обороноздатність.

– Україна має розширити свої атаки на російську територію — за допомогою глибоких ударів, рейдів та інших засобів — щоб змусити Росію розосередити свої війська для захисту власних кордонів.

 

На окупованих Росією територіях Україна має краще працювати над диверсіями та партизанськими атаками, щоб Росія усвідомила, що утримувати ці території обходиться занадто дорого.

 

Найважливіше те, що українці ніколи не можуть відмовитися від своєї волі воювати, бо це б означало відмовитися від усіх своїх особистих свобод на багато десятиліть, – заявив Ліам Коллінз.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень