Екстрасенс назвав містичну мету путіна у війні

Хто з Україною, той щасливий (с)

Фото ілюстративне, з відкритих джерел
Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Тарологиня Яна Пасинкова назвала небезпечні дати, яких треба уникати у жовтні.

24, 28 жовтня. Останні два дні жовтня. Тобто жовтень складний. Знову люди похилого віку, будинки в покинутих селах, морги, склади. Небезпека від води йде стабільно, це може бути і про отруєння, яке досі є. Небезпека для дитячих закладів, розважальних парків. Хай таке не здійснюється, – зауважила Яна Пасинкова.

Тим часом екстрасенс Андрій Дуйко пояснив, які наміри має російський диктатор путін під час окупації України.

Україна – це святе місце, хто з Україною, той щасливий. А тому путін й хотів захопити Україну, думаючи, що так росія не розпадеться, але нам краще без цієї істоти, що вмирає, – додав Андрій Дуйко.

Більшість мольфарів передбачають, що Україна територіально знову стане такою, якою була під час проголошення Незалежності. Так, мольфарка з Карпат Марія Цвілинів зауважила, що Україна переможе, а всі окуповані території знову опиняться під українським прапором.

 Джерело: Знай.юа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень