«Якщо партнери підтримають»: Зеленський представив ВРУ свій «План Перемоги» (ФОТО)

Ключові пункти промови

Президент Зеленський виступив у ВРУ й представив свій План Перемоги, заявивши, що за умови підтримки цього плану партнерами, ми можемо завершити війну у 2025 р.

Основні пункти Плану Перемоги Зеленського:

  • Запрошення України в НАТО. За словами Зеленського, це стане «свідченням рішучості» і покаже, як партнери бачать Україну в «архітектурі безпеки».
  • Зміцнення оборони. Пункт включає операції у визначених місцях, щоб не допустити буферних зон на території України; виведення ППО, спільне з партнерами збиття російської авіації, розширення використання українських дронів і ракет та зняття обмеження на використання зброї; доступ до розвідданих партнерів.
  • Стримування. Пункт передбачає розміщення комплексного неядерного пакета стримування, який захистить від агресії Росії і звузить її можливості.
  • Розвиток стратегічно-економічного потенціалу України та посилення санкцій.
  • Співпраця з НАТО. Після закінчення війни українські військові можуть застосовувати свій досвід для зміцнення оборони НАТО та Європи. Контингент США зможуть замінити українські військові.

Другий, третій та четвертий пункти мають таємні додатки, які презентували партнерам.

КРІМ ТОГО, З ВУСТ ЗЕЛЕНСЬКОГО ПРОЗВУЧАЛО:

– Все залежить від підтримки цього плану Партнерами

 

– Росія не шукає чесного миру. Путін хоче тільки війни. Ми повинні змінити обставини, щоб війна закінчилася безвідносно від того, що хоче Путін

– Україна 2 роки тому запропонувала формулу миру, ми повели успішні саміти миру. Але РФ поки ухиляється від чесної дипломатії і кидає ультиматуми.

– Наші воїни гарантують, що жодні  ультиматуми Росії нічого не варті.

– План перемоги має працювати для того, аби прокласти міст до другого саміту миру, аби поставити крапку в війні.

– Якщо план підтримають, ми можемо завершити війну не пізніше наступного року.

– Наші воїни гарантують, що жодні  ультиматуми Росії нічого не варті.

– План перемоги має працювати для того, аби прокласти міст до другого саміту миру, аби поставити крапку в війні.

– Якщо ми і партнери не посилимося зараз то Путін суттєво посилиться в наступному році аби назавжди відкинути дипломатію 

– Росія має пограти. Це не заморозка, це не торгівля суверенітетом, ми повинні реалізувати план перемоги і примусити Росію бути на саміті миру

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень