ЗСУ здатні закінчити війну не за роки, а за місяці: Військовий експерт назвав умову

Всі перспективи у нас є (с)

Військовий експерт Олег Жданов впевнений, що українські захисники можуть звільнити усі захоплені окупантами території України. І на це можуть піти місяці, а не роки.

Всі перспективи у нас є. Особливо якщо нам дадуть зброю, то ми можемо взагалі створити чудеса і закінчити цю війну не за роки, а за місяці. Але питання наявності озброєння. Ми можемо розвивати наступ не тільки у цих областях (ред. – Запорізькій, Харківській, Херсонській). Якщо він буде і буде успішним, то я думаю, що ми можемо домогтися набагато більшого, – каже Олег Жданов.

Крім того, експерт пригадав, що у 2014 році, коли ми відмовилися від збройного протистояння з рф та пішли  дипломатичним шляхом, зайшли у глухий кут.

Ми були зв'язані по руках і ногах у плані військового розв'язання цього питання. А поки йшла політична тяганина, російська федерація збирала армію і будувала укріплення.

 

А ми розводили війська, що відразу у 2015 році, потім у 2019 році повернулися до розведення. І постійно всі вісім років ми були ініціаторами припинення вогню в односторонньому порядку. Ну, ось ми й отримали, – каже Олег Жданов.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень