«Зробіть дешевше», - міський голова Рівного - тим, хто критикує вартість нового фонтану

Адже впевнений, що охочих зробити дешевше не знайдеться

Коментуючи витрати на фонтан за кінопалацом «Україна» на майдані Незалежності, а це 1,5 мільйона гривень, міський голова Рівного Володимир Хомко сказав:

Якщо хтось каже, що може зробити дешевше - дуже прошу: зараз будемо фонтан у парку робити, запропонуйте. Але це - ля-ля-ля: ніхто дешевше не зробить.

Втім, якщо вище названа сума і не найменша, Володимир Хомко не бачить нічого страшного у тому, що підприємство «Рівнеоблводоканал» на фонтані заробило:

Навіть якщо і не дешевше, то це - наш водоканал: заробив копійку – купить вам трубу поміняє у вашому дворі чи люк. Це ж не комерційне підприємство. Він не може ні відкатати, ні перевести на якісь офшори. Він це все витрачає тут же в місті. Заробив – і те, що ми мали віддати чужій організації, він витратить на наше місто. Це кажу як колишній директор водоканалу. Бо також старався заробити для підприємства.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: фонтан
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень