Зробіть це, поки не пізно: українців закликають терміново оформити документи

Аби не втратити своє право на землю

Частина українці уже з нового, 2025 року, втрать своє право на земельну ділянку. І хоча здається, що часу ще вдосталь – експерти рекомендують взятися за документи вже зараз.

Вилучати земельні ділянки, щодо яких не оформлене право власності належним чином, почнуть з 1 січня 2025 року.

Таку землю передаватимуть місцевим громадам, на території яких розміщена ділянка. Українців, які не оформили належно документи, будуть автоматично вважати тими, що добровільно відмовилися від своєї землі. Так ділянки чи паї набуватимуть статус безхазяйних і їх віддадуть у власність тієї чи іншої територіальної громади.

Йдеться передусім про українців, хто не замінив сертифікати на земельну частку на витяг із Реєстру майнових прав на право власності на земельну ділянку. Змінити щось після січня 2025 року буде уже не можливо.

Джерело: PMG.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень