20 соток у центрі Рівного може перейти у власність держави: що відомо

Йдеться про територію моргу

Обласне бюро судово-медичної експертизи збираються передати державі. Більшість знають цю установу як морг, і попри те, що він розташований у центрі Рівного – на вулиці Драгоманова, 9-А – заклад перебуває в обласному підпорядкуванні.

Наприкінці грудня на сайті Рівнеради опублікували проєкт рішення щодо відведення майже 20 соток землі цьому комунальному закладу в постійне користування. Вказано, що з такою заявою звернулося саме бюро. А ще в червні обласна рада проголосувала, щоб передати морг державі, мовляв, таке звернення надійшло від МОЗ.

У відповіді на запит журналістів Радіо Трек у міністерстві підтвердили, що заклад повинен перейти у державну власність. Це пов’язано з трансформацією системи судово-медичної експертизи, яку МОЗ проводить по всій Україні.

До слова, за останні 3 роки на функціонування моргу з держбюджету виділили майже 50 мільйонів гривень.

Раніше ми писали таке:

Морг буде у Тютьковичах, а землю у центрі Рівного продадуть забудовникам?

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень