Зоопарк Рівного рятує тварин: Птахи – у кабінеті директора, примати – у «Ноївому ковчезі» (ВІДЕО)

Блекаут долають, збираючи всіх докупи

Ліворуч Олег Павлюк, директор Зоопарку м. Рівне

Рівненський Зоопарк знову дивує та захоплює. Тут створили чотири «пункти незламності», щоб уберегти екзотичних звірів від холодів і аварійних відключень.

В хід пішло все: власним теплом, затишком та кабінетом поступився навіть Олег Павлюк.

Какаду, пара зеленокрилих і жовтокрилих ара зайняли кабінет директора. Їх розмістили в трьох клітках. Тут постійно тепло, бо адмінкорпус обігріває котел на дровах.

 

А будиночок пари тапірів назвали «Ноїв ковчег» – сюди помістили багато тропічних видів – аж 11. На другому поверсі – лемури, мавпи та капуцини.

 

Басейн внизу став «гуртожитком».  

Натисніть плей, щоб побачити все на власні очі та почути Олену Оліферук

«Поряд з тапірами мешкають вінценосні журавлі, африканські марабу та австралійські руді кенгуру», каже заступник директора Ірина Оліферук.     

Тут завдяки твердопаливному котлу підтримують температуру у 20 градусів. Коли зникає світло, напоготові генератор. Щоб пережити зиму та вберегти тварин, потрібні ще мінімум три – аби готувати їжу. Її достатньо надіслали європейські зоопарки.

Підготовка до лютих морозів не зупиняється – запасають дрова та пальне. І роблять додаткові клітки у «пунктах незламності». 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень