Знову на гребені популярності! Секрет успіху майки-алкоголічки (ФОТО)

Чому її так люблять модниці, пояснює Vogue Україна

Майка-алкоголічка, як її називають в народі, це справжнє модне одкровення. Вона настільки універсальна, що в ній пристойно з’являтися навіть під час вечірнього виходу. Модні гіганти Lemaire, Saint Laurent і Michael Kors радять носити такі майки зі штанами палаццо, кльош або блискучою мідіспідницею, пише Vogue Україна.

Абсолютним трендом майка-алкоголічка стала ще в 60-х роках, а в 80-х здобула нову популярність завдяки зіркам світу кіно і музики: свого часу такі майки носили Шер, Кейт Мосс, Сінді Кроуфорд та інші. Ще через десятиліття, у 90-х, у такі майки переодяглися усі, а поєднання білого або чорного топа з джинсами й нині вважається класикою жанру.

Повернення на подіуми трендів з 90-х збільшило кількість streetstyle-виходів у майках-алкоголічках.

Озброївшись oversize-жакетами, шкіряними спідницями, широкими штанами й комбінезонами, модниці створюють прості мінімалістичні образи, додаючи до них гарячі акценти: ультрапопулярні в'єтнамки на підборах, об'ємні клатчі та асиметричні топи.

Матеріали  Vogue Україна

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень