Знову відключення електроенергії стосуватиметься лише двох черг: Де на Рівненщині не буде світла

Можливі й аварійні обмеження світла через перевищення лімітів

Найближчої доби на Рівненщині знову діятимуть графіки відключення електроенергії. Окрім них, можливі й аварійні обмеження світла через перевищення лімітів.

Відключення сьогодні стосуватимуться споживачів 3-ї і 6-ї черг.

Графіки відключень для промислових та побутових споживачів Рівного

Графіки відключень для промислових та побутових споживачів Рівненської області

Звертаємо увагу:

  • у випадку зростання навантаження на мережі та необхідністю обмежити потужність, за командою диспетчера НЕК «Укренерго» про екстрене зниження потужності, можуть застосовуватися додаткові обмеження електропостачання.
  • у випадку значного перевантаження мереж можливі аварійні відключення поза графіком. В зв’язку з цим може змінюватися і тривалість відключень.
  • графіки не застосовуються до об’єктів критичної інфраструктури й споруд, які заживлені від тих самих мереж, що й ці об’єкти.

Час відключення та відновлення електропостачання може відрізнятись від заявленого у графіку на 10-20 хвилин. Таке відхилення пов’язане із технологічним процесом перемикання черг диспетчерами «Рівнеобленерго».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень