Знову битимуться чи дадуть нарешті гроші? Завтра скликають позачергову сесію облради

Рівненської

4 червня відбудеться позачергова сесія Рівненської обласної ради, повідомляє пресслужба органу.

Депутати планують розглянути 2 питання. Головне з них, про внесення змін до обласного бюджету Рівненської області на 2021 рік (зокрема, в частині фінансування новоствореного департаменту ОДА).

Нагадаємо, що працівники установ, підпорядкованих департаменту охорони здоров`я та цивільного захисту, не отримали свої зарплати за травень через бюрократичну тяганину.

А саме Рівненська обласна рада – не хоче призначати розпорядником коштів новий департамент охорони здоров`я та цивільного захисту Рівненської ОДА.

Більшість депутатів вважають, що цивільний захист і охорона здоров`я не можуть бути об`єднані в одну структуру та вимагають розформувати його.

Керівництво ОДА натомість називає об`єднання структур необхідним для ефективнішого захисту населення. Крім того, наразі департамент розформувати неможливо, адже це займе місяці. Це підтвердили й юристи самої облради.

Дійти консенсусу на минулій сесії 2 червня в облраді не змогли. Навіть БИЛИСЯ.

Тож 4 червня буде нова спроба керівництва області узгодити своє рішення, аби виплатити людям зарплату.

Таке перше питання. А друге пов`язане. Звучить таким чином:

Про звернення Рівненської обласної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України та Служби безпеки України щодо неналежного виконання функціональних повноважень голови Рівненської обласної державної адміністрації Віталія Коваля, яке призвело до колапсу галузі медицини та цивільного захисту населення Рівненщини.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень