Знести до цеглинки: суд ухвалив рішення про демонтаж бази відпочинку біля Рівного, яку побудували неподалік газогону (ФОТО/ВІДЕО)

Через вогонь на мангалах там могла статися пожежа

Неподалік Рівного мають знести популярну базу відпочинку. Йдеться про «Сен-Тропе», що у селі Боянівка. Понад 10 років підприємець орендував земельну ділянку та водойму загальною площею 90 гектарів для ведення рибного господарства. Орендар зариблював озеро Галове і пропонував платну риболовлю.

Однак пізніше бізнесмен вирішив розпочати будівництво – самовільно збудував ресторан, пів сотні альтанок та облаштував платний пляж.

І зробив це попри встановлену охоронну зону, адже на території проходить магістральний газогін високого тиску, повідомили у пресслужбі прокуратури Рівненщини.

Будувати, влаштовувати там заходи з масовим скупченням людей, а тим більше розводити вогонь у мангалах категорично заборонено.

Враховуючи ці порушення та ризики для життя людей апеляційний суд ухвалив рішення демонтувати базу відпочинку і ресторан, площа якого 160 м.кв.

Журналісти Радіо Трек намагалися отримати коментар підприємця щодо ситуації, проте він на дзвінки не відповідає. Його телефон вимкнений. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень