Скандальний син багатія Роман Гринкевич сидів на лаві підсудних у кросівках за 35 тисяч грн (ФОТО)

Вартість моделі стартує від 870 євро

Роман Гринкевич з'явився на засідання суду у дорогезних кросівках. Нагадаємо, у понеділок, 22 січня, сина скандального львівського постачальника Міноборони України Ігоря Гринкевича Романа, затримали.

Молодик ховався в Одесі і, за інформацію спецпризначенців, планував незаконно перетнути кордон.

Ввечері йому у суді обирали запобіжний захід. Там Роман Гринкевич був у дорогих кросівках бренду Louis Vuitton.

Йдеться про модель Show Up Trainers вартістю 870 євро.

За даними виробника, кросівки Show Up - це трендовий дизайн, що характеризується м'яким трикотажним верхом, який поєднує в собі візерунки Monogram та Damier. Гладкий верх контрастує з масивною, але надзвичайно легкою гумовою підошвою, прикрашеною підписом Louis Vuitton і квітами Monogram. Вони можуть бути в чорному кольорі, мають гумову підошву, ініціали LV на язичку, підпис Louis Vuitton і квіти монограми на підошві. Їх виробляють в Італії.

Втім, у мережі припускають, що йдеться про ще дорожчу модель.

За даними пабліків, вартість кросівок Гринкевича-молодшого може становити 1600 євро (61062 грн - Ред.). У перерахунку це від 5 до 9 мінімальних зарплат українців, яка складає 7100 грн.

Хто такий Роман Гринкевич

19 січня Печерський районний суд Києва надав дозвіл на затримання сина скандального львівського підрядника Міноборони України Ігоря Гринкевича, Романа. Сторона обвинувачення його підозрює у постачанні неякісного одягу для ЗСУ. Це завдало збитків армії на суму майже 1 мільярд гривень. Роман Гринкевич зник і почав переховуватися.

Через кілька днів, 22 січня, в Одесі працівники ДБР затримали Романа Гринкевича. Підозрюваний хотів виїхати до однієї з країн ЄС. Гринкевича молодшого затримали вранці, близько 06:30.

Ввечері того ж дня Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід сину львівського бізнесмена Роману Гринкевичу. Суд відправив Романа Гринкевича під варту до 17 березня.

Йому призначили альтернативу у вигляді застави у розмірі пів мільярда гривень.

Джерело: informator

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень