У Полтаві на уроці фізкультури померла 10-річна школярка: була абсолютно здорова

Що відомо про трагедію

Вчора, 15 вересня, в одному з Полтавських ліцеїв сталася трагедія. 10-річній школярці стало погано під час занять, і вона знепритомніла. Лікарям не вдалося врятувати дитину.

Деталі розповіли в пресслужбі поліції Полтавської області.

10-річній учениці стало погано на уроці фізкультури, і вона втратила свідомість.

 

Медичний працівник навчального закладу та вчитель фізкультури одразу розпочали заходи з реанімації та продовжували їх до приїзду бригади швидкої допомоги.

Лікарі госпіталізували дівчинку в реанімацію лікарні. На жаль, врятувати життя дитині медикам не вдалося. Дівчинка померла в лікарні. Обставини та причини смерті встановлюються, буде проведена експертиза.

Як стверджує директор навчального закладу, ніяких серйозних навантажень у дітей на уроці не було і всі вправи були легкими.

На уроці фізкультури діти обводили м'ячі. На початку року вони вибрали футбол, ніяких серйозних навантажень не було.

 

Кілька дітей сиділи на лавці - це ті, у кого хворів живіт, голова або був кашель. Інші займалися. Раптово дівчинка знепритомніла.

 

Учитель почав надавати допомогу, штучне дихання, прибігла медсестра і почала надавати допомогу, викликали швидку.

 

Класний керівник тричі дзвонила на 103, була в шоковому стані. Я була на нараді, не бачила всього, дізналася пізніше, - розповіла директор ліцею Наталія Кікоть.

У загиблої дівчинки в довідці була вказана основна група з фізкультури, ніяких обмежень не було. Перевірили й довідки за попередні роки - скрізь основна група.

У школі кажуть, що дівчинка була відмінницею.

Як розповіли батьки інших дітей, які стали очевидцями трагедії, швидка приїхала через 15 хвилин. Весь цей час дитині надавали допомогу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень