«Знайшов собі спосіб з**батися»: комік розповів, як отримав три повістки і втік до Туреччини (ФОТО)

Дозвіл на виїзд отримав від міністра культури під приводом того, що їде за кордон збирати гроші для рідної країни

Український гуморист Андрій Щегель дав інтерв'ю журналісту Роману Скрипіну, де розповів, що зараз перебуває в Туреччині — туди він втік з України, бо «втомився від війни».

Там, за словами Андрія, «він класно проводить час комфортній психологічній обстановці». Коментатори під інтерв'ю написали, що у Щегеля відсутні моральні цінності. 

Вислів Андрія Щегеля, який викликав обурення

Український стендап-комік покинув Україну на час повномасштабного вторгнення. У цьому він зізнався в інтерв'ю Роману Скрипіну. Гуморист розповів, що зробив це тому, що ідентифікує себе як вільну людину. 

— У мене три повістки. Я не боюся воєнкомів, відзначаю себе як вільну людину, зрозумів, що мені некомфортно і що я більше не можу, і знайшов собі спосіб з**батися, пожити в комфортній психологічній обстановці, - заявив комік.

Щегель додав, що зараз він знаходиться в Туреччині. Дозвіл на виїзд отримав від міністра культури під приводом того, що їде за кордон збирати гроші для рідної країни, адже є артистом. 

Реакція міністерства культури: 

Мінкультури відреагувало на цей інцидент і заявило, що правоохоронці візьмуть під контроль ситуацію із Щегелем і тим, що він порушив право виїзду з обов’язковим поверненням до України й ухиляється від мобілізації.

Мінкульт заявив, що посилить порядок отримання дозволів на тимчасовий виїзд за кордон чоловіків призовного віку.

Відповідний документ уже підготували та передали на затвердження уряду.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень