Знаки долі: Назвали прикмети про взуття, які дійсно збуваються

Дуже часто підказки до нас приходять через взуття

Часто люди не помічають знаки долі, які можуть бути у простих речах. Одними з них є взуття, кажуть езотерики. Зазвичай ми замислюємося про знаки долі вже після того, коли трапилася біда.

Ми раптом починаємо розуміти, що в тому місці ми помилилися, а там був знак, який проігнорували.

Наприклад, дуже часто підказки приходять через взуття. Це зовсім не випадково, бо взуття зберігає життєву силу власника. Саме тому ні в якому разі не можна дозволяти мити своє взуття чужим людям. Вони можуть «змити»" всю енергію власника.

6 прикмет про взуття, які, як правило, збуваються

1. Якщо ви випадково переплутали взуття і вам підійшла чужа пара, чекайте приємних сюрпризів і нових знайомств. Бажано справжньому власнику подарувати маленький подарунок.

2. Якщо ви в гостях переплутали взуття, але воно не підійшло, тоді чекайте провалів і невдач. Щоб уникнути цього, покладіть копійку на те місце, де стояло взуття.

3. Якщо ви зламали підбор, або він розхитався, готуйтеся до поганих новин або фінансових проблем.

4. Якщо підбор застряг у ямці або між плитами, то радійте – на вас чекають відмінні новини і гроші раптово на вас зваляться. А тому, хто примудрився ще й підвернути ногу, варто готуватися до романтичного знайомства.

5. Ця прикмета збувається завжди: якщо ви раптом вступили у фекалії, то чекайте прибутку.

6. Якщо ви випадково загубили взуття, не впадайте у відчай, це гарна прикмета, яка говорить про те, що з вашого життя надовго зникнуть неприємності.

Джерело: glavred

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень