Знахідки на вулиці, які принесуть удачу і багатство

Є речі, які можна піднімати

Нерідко нам щастить знайти на вулиці якусь річ. Часто вони можуть бути джерелом негативної енергії, тому багато людей бояться щось піднімати з землі. Але виявляється, є винятки і деякі дрібнички навіть можуть принести вам удачу і багатство.

Ікона

Ця знахідка є хорошою навіть для того, хто не вірить в Бога. Ікона є предметом, який допоможе людині очистити душу, позбавити від поганих і грішних помислів. Після цього удача точно не стане тікати від неї, буде її весь час переслідувати.

Підкова

У місті її звісно рідко можна знайти. Але, якщо подібне сталося, то варто радіти. Людина буде купатися у фінансовому добробуті, у неї не буде проблем на роботі.

Ґудзик

Ґудзик, знайдений на вулиці, здатний принести везіння і удачу в справах. Чим більше в ньому отворів, тим більше завдань вдасться успішно вирішити.

Обручка, перстень

У таких речах зазвичай є позитивна енергія, яка сприятиме притяганню удачі. Важливо не носити цей предмет, а принести додому і покласти у потаємному місці. Тоді очікуваний ефект від знахідки точно буде.

Ключ

Така знахідка принесе в будинок благополуччя і достаток. Людині, яка знайшла ключі, ні про що не варто переживати. У неї в майбутньому і гроші будуть, і удача, і любов.

Старовинна монета

Така річ буде оберегом для тих, у кого є проблеми зі здоров'ям. Монета здатна захистити від недуг, зупинити їх розвиток. Важливо частіше контактувати з нею, тримати її в руках, щоб отримати бажаний результат.

Справний годинник

Всі проблеми, що стосуються грошей, вдасться вирішити, якщо знайдете годинник. Важливо, щоб він при цьому працював, щоб показував правильний час. Якщо він несправний, оминайте його.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень