Змушували ковтати запалені цигарки: поліція розслідує знущання над підлітком

В одному з смт Запорізької області

Фото ілюстративне, з мережі
Фото ілюстративне, з мережі

Інцидент відбувся в селищі Кушугум Запорізької області. Колишні однокласники Єгора запросили його до будинку. Мати розпочала пошуки, коли син не повернувся ввечері додому, а його телефон був відключений. 

В старому телефоні Єгора вона знайшла список контактів і почала обдзвонювати їх. Так і дізналась, що його бачили з одним із колишніх однокласників.

- Знайшла маму цього хлопчика, і нам сказали адресу, за якою він живе. Не знаю, що б вони з ним зробили, якби я не приїхала, – розповіла мати хлопчика 

За даними поліції, кривдників було шестеро, хоча мати потерпілого вказала на сімох. Вони били хлопця, принижували та всіляко знущалися.

- І хлопчики та дівчатка. Мені його вивели. Вигадали казку, що його знайшли…. На тілі Єгора опіки від цигарки. Його змушувати ковтати сигарети, що горять. Примушували роздягатися, на вулицю виводили та холодною водою обливали. Якісь гроші з нього вибивали.

Підлітка госпіталізували. У нього численні садна, забиття, опіки та струс мозку. Встановили особи шести кривдників, двох із них затримали. 

За статтями, що їм інкримінують, найсуворіша санкція передбачає до десяти років позбавлення волі та конфіскацію майна.

Джерело: Zmina.info

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень