Зможуть працювати у блекаут тиждень безперервно: як пологовий будинок у Рівному готується до зими

А от утеплювати будівлю почнуть, швидше за все, уже наступного літа

Пологовий будинок Рівного фактично завершує підготовку до опалювального сезону. Всі роботи у закладі планують завершити до 10 серпня.

Готові тут і до можливих знеструмлень, мають достатню кількість генераторів та пального. Цього вистачить на 7 діб безперебійної роботи, каже очільниця пологового будинку №1 Світлана Муравська.

А от щодо утеплення фасаду закладу, то за оптимістичним сценарієм такі роботи зможуть розпочати наступного літа. Нагадаємо, міська рада планує взяти 2 млн 300 тисяч євро кредиту на термомодернізацію пологового будинку та дитячого садочку №3.

Позику з Європейського інвестиційного банку мають погодити у Міністерстві фінансів, тому процедура отримання кредиту доволі тривала.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень