ЗМІ повідомили, де перебуває та навчається донька Медведчука (ФОТО)

Похресниця Путіна

ЗМІ з'ясували, де навчається молодша донька скандального подружжя Віктора Медведучка та Оксани Марченко – Дарина.

19-річна дівчина щонайменше від 2021 року перебуває в Росії і навчається в Москві у Вищій школи економіки (ВШЕ) на факультеті «Вища школа бізнесу».

Відповідний наказ про зарахування похресниці Путіна (від 31 серпня 2021 року) опублікований на сайті вишу.

Розслідування про місцеперебування Дар'ї Медведчук провело російське видання «Медуза» та «Лабораторія університетської прозорості».

Як виглядає, донька Медведчука та Марченко здобуває освіту в галузі «управління бізнесом».

Та як з'ясувалося, доньку Медведчука під час літньої сесії ледь не відрахували з вишу, бо вона пропустила один з іспитів.

Вона надала довідку з однієї московських лікарень, проте згодом виявилося, що довідка фейкова. Згідно з правилами вишу, після цієї ситуації Дар'ю мали виключити з навчального закладу.

 

Вже був підготовлений відповідний наказ. Та після цього адміністраторові вишу почали надходити дзвінки від «представників батьків учнів» із погрозами. Тож Дар'ю не відрахували.

Як зазначається,

На початку 2022 року Медведчук розповідав, що Дар'я нібито мала їхати до Швейцарії, де вступила до Женевського університету.

 

Проте за два дні до початку навчання їй анулювали візу.

Нагадаємо:

  • 12 квітня проросійського одіозного політика та кума Путіна Віктора Медведчука затримали в Україні. Своєю чергою, дружина Медведчука Оксана Марченко втекла до Росії, де дала пресконференцію, на яку практично ніхто не прийшов.
  • 21 вересня відбувся історичний обмін полоненими – Україна повернула з російського полону захисників Маріуполя, серед них є воїни «Азову». Кума Путіна Віктора Медведчука вдалося обміняти на двісті полонених захисників України.
  • До цього в країні-агресорці Росії заявляли, що не знають про місцеперебування проросійського політика.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень