Змагання: на околиці Рівного вирили величезну канаву, у якій бігатимуть спортсмени?

Відбудеться «Само-гонка»

У Рівному пройде черговий масштабний забіг під назвою «Само-гонка». В нашому місті він відбувається вже не вперше і цього разу стартувати планують першого жовтня. «Само-гонка» розрахована на аматорів і професійних бігунів.

Так, для охочих побігати підготували дистанцію 5 та 7 кілометрів відповідно.

Марафон учасникам також ускладнюватимуть оновлені перешкоди, розповідає організатор «Само-гонки» Андрій Тадай:

Локація зроблена таким чином, що є горбочки, де побігати. Серед мінусів: трохи далеко до озера, тому Басів Кут довелося вилучити з перешкод.  Буде більше силових перешкод для професійних спортсменів: потягати вантаж, незвичайні рукоходи, на яких потрібно буде пройтися, більше волонтерів буде цього разу, і буде більш все «жорстко» - для професіоналів.

Організатори додають, що погода не матиме значення, адже забіг проводили навіть за температури два градуси вище нуля. 

Охочі брати участь в гонці мають заплатити 200 гривень за реєстрацію. Зареєструватися та оплатити участь можна попередньо в Інтернеті, або вже на місці, проте тоді це коштуватиме 250 гривень.  Змагатися в забігу можна індивідуально та в команді.

Одна з перешкод. Фото опублікували в спільноті у Фейсбук під назвою "Само-гонка"

Щодо планів на майбутнє, то наступного року організатори збираються зробити ще одну «Само-гонку», дуатлон, лайтова траса та 750 метрів плавання в відкритій воді.

А через два роки в планах у Андрія Тадея організувати змагання «Iron Man» - 4 км плавання, 180 км на велосипеді і забіг розміром у половину марафонської дистанції – близько 21-го кілометра. Кажуть, що на забіг подолання дистанції даватимуть 17 годин.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень