У Басовому Куті у Рівному можна буде безплатно займатися на тренажерах

Адже тут збираються встановити спортивний майданчик

Розташують його поруч зі старою школою №14, що на вулиці Залізничній, 34. Для цього спеціально поділили шкільну земельну ділянку.

Майданчик встановлять в межах реалізації проекту «Громадський бюджет». Тобто за ідею зі встановлення тут тренажерів проголосувало багато рівнян, тому на це будуть виділені кошти з міського бюджету. Ініціатором встановлення майданчика став рівнянин Іван Бляшин. Розрахункова вартість цього будвіництва - 246 тисяч гривень.    

Детальніше розповідає начальник міського управління у справах сімї, молоді та спорту Сергій Шевчук:

Це громадський бюджет. Подав його Бляшин на громадський бюджет. Там робився відділом земельних відносин поділ ділянки. І сьогодні ми розробляємо проект, щоб там був спортивний майданчик для вуличних тренажерів.

За словами Сергія Шевчука, займатися безплатно на тренажерному майданчику у Басовому Куті зможуть усі охочі. Адже цей спортмайданчик, як і решта 30, збудованих у місті, буде доступним для всіх мешканців.

Втім, поки що депутати міськради під будівництво майданчика мають виділити понад 4 сотки землі міському управлінню молоді та спорту. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень