На Рівненщині зловминики скоїли понад 30 крадіжок

До них причетна група із шістьох мешканців Дубна та району, віком від 21-го до 24-х років

На Рівненщині затримали групу зловмисників, які скоїли понад 30 квартирних крадіжок на Дубенщині, а також в сусідніх районах і, навіть областях.

Зловмисники проникали у гаражні приміщення, квартири та новобудови, говорить прес-офіцер Націполіції Рівненщини Ольга Олійник:

- Окрім грошей, зловмисники виносили із осель побутову техніку, електроінструменти, будівельні матеріали, картини, радіоапаратуру. Були серед викраденого й досить габаритні речі: газові котли, колонки, мотоблок, обігрівачі, габаритні музичні колонки та холодильник. 

 

До скоєння 30 крадіжок на території Рівненської та Тернопільської областей причетна група із шістьох мешканців Дубна та району, віком від 21-го до 24-х років.

Додамо, що серед цих зловмисників був і чоловік, який безпосередньо займався скупкою та продажем викрадених речей, які збував на ринках або знайомим за заниженими цінами. Також правоохоронці вилучили чималу кількість чужих речей, а також два згортки з речовиною, схожою на метамфетамін, та 10 патронів. Вилучене направлено на експертизу.

За всіма фактами відкриті кримінальні провадження. Триває досудове розслідування та вирішується питання про повідомлення зловмисникам про підозру. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень