Зірки американського Бродвею вперше виступлять у Рівному

Вони виконають хіти, створені батьком бродвейських мюзиклів Леонардом Бернстайном, коріння якого - з Рівного

Джазовий клуб «ДжЕм» з гордістю презентує увазі меломанів подію світового ґатунку, що присвячена

святкуванню 100-річчя видатного американського композитора Леонарда Бернстайна.

Проект «American Voices» («Американські голоси») представить програму, що складається з композицій Бернстайна на Бродвеї. Зірки з Бродвею виконають хіти всесвітньо відомих мюзиклів “West Side Story” («Вестсайдівська історія»), “On The Town” («У місті»), “Candide” («Кандид») та “Wonderful Town” («Чудове місто»). Крім того, програму доповнить музика сучасників Бернстайна, таких як Стівен Сондхайм, та композиторів, які вплинули на творчість Леонарда - Джорджа Гершвіна та Еубі Блейка.

Відбудеться концерт

у вівторок, 20 листопада, о 19:00 в Рівненському облмуздрамтеатрі.

Квитки можна придбати:

- замовивши їх за телефонами (097)785-87-41, (067)363-34-18;

 

- у касі драмтеатру з 14:00 по 19:00;

 

- через інтернет на головній Касі країни https://kasa.in.ua/bernstajn-na-brodvei

 

ЗНАЙОМТЕСЯ! ГОСТІ З БРОДВЕЮ:

Маккензі Томас (Mackenzie Thomas), сопрано виконує партію в шоу "MYSTÈRE " цирку Du Soleil’ в Лас-Вегасі. В її портфоліо – роль ведучої акробатичної співачки в шоу “ZARKANA”. На додаток до своєї роботи з цирком, Маккензі - зірка Бродвейських і Північноамериканських гастрольних турів мюзиклу “MAMMA MIA!”

                       

Курт Оллман (Kurt Ollman), баритон – оперний співак, що виступав на сценах Відня, Риму, Санта Фе, Вашингтону, Лос-Анджелеса та Нью-Йоркської Опери. Серед його численних записів – «Ромео і Джульєтта» з Плачідо Домінго, мюзікли «Вестсайдська Історія» та "Candide" Леонарда Бернстайна та інші. 

Джон Фергюсон (John Ferguson), фортепіано. Манера гри на фортепіано Джона Фергюсона характеризується музичними критиками світу як "динамічна, з вражаючими якостями блиску, сили, інтелекту та чутливості пальців генія". Джон є засновником та виконавчим директором проекту “American Voices”. У 1998 році він реалізував серію концертів музики Джорджа Гершвіна,що об’єднувала митців з понад 40 країн світу, починаючи від Сирії та Оману до Бангладешу та Узбекистану

ПРО ЛЕОНАРДА БЕРНСТАЙНА:

Батько Бродвейських мюзиклів має коріння з Рівного, адже

саме в Рівному на вулиці Поштовій мешкали батьки відомого в усьому музичному світі геніального композитора та диригента.

Хтозна, якби батьки Самуель Іосиф та Дженні Бернстайн не емігрували перед Першою світовою війною до США з передмістя Рівного, музика до «Вестсайдської історії» не була б створена, одноіменний фільм не отримав би 10 Оскарів, Леонард не став би головним диригентом Нью-Йоркської філармонії, не диригував би багатьма провідними оркестрами світу, не ставив би опери в Віденській Філармонії і не надихав би багатьох світових музикантів глибиною і гумором своєї музики. 

Джазовий клуб «ДжЕм» висловлює щиру подяку Посольству Сполучених Штатів Америки в Україні без якого проведення події було б неможливим.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень