«Скрябін», «SHUMA» та інші: що цікавого буде у Рівному на День Незалежності та День міста

Міськвиконком затвердив перелік заходів на ці свята

Начальник міського управління культури і туризму Тарас Максименко розповів, що більшість заходів будуть традиційними. А ось на День Незалежності буде багато закордонних гостей:

У нас буде «Етно-Рівне» - святковий концерт. Будуть гості творчі колективи з Литви, Туреччини, Індії і України. Фіналити на Майдані Незалежності буде гурт «Шума» Білорусь.

 

Якщо говорити по Дню міста, так само більшість заходів традиційних. В основному будуть наші колективи задіяні і фіналити буде гурт «Скрябін» на майдані Незалежності.

Тарас Максименко також повідомив, що на День міста буде фестиваль ковальського мистецтва.

 

Міський голова Рівного Володимир Хомко додав, що цього року нагородження рівнян, яким присвоїли звання «Почесний громадянин міста» та відзнаки «За заслуги перед містом», відбудеться не на вулиці поруч з пам’ятником Марії Несвицькій, а у міському будинку культури. Так вирішили зробити для зручності рівнян, щоб вони не стояи під палючим сонцем. Також міський голова закликав рівнян на День Незалежності прийти ввечері на майдан Незалежності і заспівати разом гімн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень