Зірку Голлівуду Міккі Рурка поховають поблизу Рівненщини

Таке його бажання

Почнемо з того, Мікі Рурк живий. Просто його забаганка на майбутнє - бути похованим в маленькому українському селі. Місце для поховання відомого актора обрав його помічник Дмитро Корнійчук. За часи співпраці Дмитро став справжнім другом зірці Голлівуду, пише «Сьогодні».

Раніше Мікі Рурк вже говорив про бажання бути похованим у маленькому українському селі. Це буде село Загірці, повідомляє кореспондент телеканалу «Україна» Юрій Гула у себе на сторінці у фейсбук. У Загірцях до нині живе бабуся Дмитра.

Село Загірці розташоване в Білогірському районі, Хмельницької області. Це за 4 кілометри від Рівненської області, на межі з Острозьким районом.

Дмитро прибув в Україну і вже пригледів місце, де після смерті буде похований Міккі.

Пам'ятаєте історію про Міккі Рурка, який побажав бути похованим в маленькому українському селі?! Цю ідею він не залишив! І його персональний асистент Дмитро Корнійчук прилетів з Лос-Анджелеса в Загірці. Місце для Міккі – вибрано! – написав Юрій.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень