Зірку «В бій ідуть тільки «старики» звинуватили в сексуальних домаганнях (ФОТО)

Як виявилося, актор робить це протягом 20 років і за однією і тією ж схемою

Знаменитого радянського актора, зірку фільму «У бій ідуть тільки «старики» – 75-річного Володимира Талашка звинуватили в численних сексуальних домаганнях до молодих дівчат. За попередньою інформацією, знаменитість чіплявся до абітурієнток і студенток Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого, де працює.

Сценарист Богдан Панкрухін опублікував на своїй сторінці у Facebook декілька історій дівчат, які постраждали від домагань Талашка. Як виявилося, актор робить це протягом 20 років і за однією і тією ж схемою.

За словами постраждалих дівчат, актор запрошував їх до себе додому, пропонував випити, а потім «фотографував голими, заводив у спальню і схиляв до інтиму».

Я – одна з дівчаток, яких він мацав і опускав бретельки, говорив, щоб пофоткати.

 

Спочатку він навіть сказав мені роздягатися, а потім щоб я облизала губи, став говорити, що я вже не школярка, а сонечко.

 

Мацав мене за талію і говорив, що в мене чудова фігура. Чесно, дуже страшно було, – розповіла одна зі студенток університету.

Крім того, українська журналістка Ірина Сампан також зізналася, що у 2018 році Талашко після інтерв'ю запросив її додому, щоб показати свої фотографії зі зйомок і нагороди. Потім він став наливати дівчині наливку, а після домагався її. Зрештою через декілька хвилин Ірина втекла з квартири актора і розповісти про цю ситуацію наважилася тільки зараз.

Ірина Сампан зізналася у домаганнях

Користувачі мережі були шоковані вчинками знаменитого актора. Багато хто залишив гнівні коментарі під публікаціями.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень