Зіркові ловеласи-зрадники: чоловіки, що покинули родину заради нового захоплення (ФОТО)

Вони нерідко потрапляють у скандали

Зради серед зірок завжди привертали увагу глядачів та шанувальників. Вони стають об'єктом розмов у ЗМІ та соціальних мережах, іноді навіть перетворюються на великі скандали.

Арсен Мірзоян

Співак Арсен Мірзоян до шлюбу з дочкою Ніни Матвієнко, Тонею, мав іншу родину. До того, як Арсен став відомим, він жив у Запоріжжі, працював на заводі та був зразковим сім’янином. Перша дружина Мірзояна, Анна, народила співакові двох дітей.

Змінилося життя співака після участі в шоу «Голос країни», де виконавець познайомився з Антоніною Матвієнко.

 

Спочатку між ними зав’язалася дружба, яка потім переросла в кохання.

У 2013 році Арсен подав на розлучення. Спочатку закохані зберігали в таємниці свої стосунки. А коли шанувальники запідозрили їх у відносинах, Матвієнко охрестили розлучницею, а Мірзояна – зрадником.

Віктор Павлік

Відомий співак Віктор Павлік має бурхливе особисте життя. 57-річний артист одружений вчетверте. З першою дружиною Віктор побрався ще у 19 років, і Лідія народила йому сина. Другою обраницею Павліка стала Світлана.

Подейкують, що їх роман почався задовго до оприлюднення відносин, ще до народження першого сина співака.

 

Найдовший шлюб співак мав з третьою дружиною – Ларисою.

 

Вони познайомилися в філармонії, коли жінка виступала в ансамблі.

Зустрічатися з четвертою дружиною Віктор почав ще під час відносин з Ларисою. Новим коханням співака стала його концертна директриса, Катерина, яка є молодшою за чоловіка на 28 років.

Жінка не вважає себе розлучницею, адже підтримувала артиста в скрутну мить та буквально врятувала Віктора від алкогольної залежності.

Володимир Остапчук

38-річний ведучий вже встиг двічі розлучитися. Олена Войченко стала першою дружиною скандального ведучого та народила йому двох дітей.

 Користувачі мережі припускали, що розлучилася пара через роботу Остапчука, але Олена зізналася, що просто не змогла більше терпіти численні зради чоловіка.

В процесі розлучення з нею Володимир закрутив роман з Христиною Горняк.

 

А вже через декілька місяців після розлучення, у 2020 році, покликав її заміж.

Втім і її Остапчук покинув родину заради нового кохання.  Христина не впіймала чоловіка на зраді, але наразі він вже має нову пасію. Обраницею Володимира стала Катерина Полтавська, молодша за нього на 15 років. Нині пара публікує багато спільних фото та насолоджується життям.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень