«Хто скільки може! Будь ласка, люди!»: Віктор Павлік просить про допомогу (ФОТО)

Підписники підозрюють, що це шахраї

Сьогодні ввечері на офіційній сторінці Віктора Павліка у Facebook з’явилося повідомлення з проханням про фінансову допомогу.

5457082225900625

Сюда треба слати хто скільки може! Будь ласка. Люди!

Довго пояснювати! – йдеться у повідомленні.

У коментарях під дописом підозрюють, що сторінку співака зламали шахраї та від його імені просять гроші. З коментарів також стало відомо, що вчора хакери зломали сторінку української акторки Ольги Сумської.

Відомо, що номер картки, яку опублікував Павлік, належить Реутт Ірині Віталіївні. Під таким ім’ям у Facebook зареєстровано три облікові записи. Один із них належить, ймовірно, зоозахисниці.

Цікаво, що цього вечора на сторінці Віктора Павліка також з’явилася публікація про собаку, яка впала у 4-метровий люк і потребувала термінового огляду й лікування, за що потрібно було заплатити. У пості про пса волонтери також вказали картку ПриватБанку 5457082225900625, яка належить Реутт Ірині.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень