Зірка «Сватів» назвала відомого російського актора, який з 2014 року підтримує Україну

За її словами, він вже давно став на бік України

Зірка «Сватів» Анна Кошмал розповіла, що російський актор Олександр Феклістов, який грав у серіалі Сан Санича, ще до початку великої війни мав проукраїнську позицію, а після 24 лютого 2022 року встав на бік України.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на проєкт «Вихідний 2.0».

Зі слів акторки, її не дивує прихильність до «русского міра» інших відомих зірок серіалу, які регулярно з'являлися на екранах.

Проте політична позиція Феклістова для неї завжди була зрозумілою, навіть якщо вони майже не спілкувалися.

— Феклістов, так, завжди був дуже проукраїнським. Особисто з ним не спілкувалася, лише бачила його підтримку.

 

Відео, яке він записав. Я впевнена, що він поїхав давно. У нього вже і так були плани, наскільки я знаю, - сказала Кошмал.

Де зараз Олександр Феклістов

Олександр, маючи російське громадянство, вирішив покинути росію в період повномасштабного вторгнення в Україну, виїхавши до Європи.

Артист стверджує, що не відчував загрози з боку держави через свою підтримку українців, проте всі його вистави були скасовані як покарання.

Після відмови брати участь у пропагандистських акціях і відвідувати окуповані українські міста, його кар'єра в росії була остаточно перервана.

Через кілька місяців після початку великої війни актор записав відеозвернення на підтримку України, висловивши своє почуття сорому і ганьби перед суспільством.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень