Зірка «Сватів» Кошмал вдруге вагітна: що відомо про чоловіка актриси та як виглядає її син? (ВІДЕО)

Подробиці з особистого життя акторки

Українська акторка і зірка серіалу «Свати» Анна Кошмал повідомила про другу вагітність від таємного коханого, у шлюбі з яким вже 7 років.

Зокрема, знаменитість прикріпила до допису відео із заняття танцями, де наприкінці свого виступу зняла сорочку і показала округлий животик в обтислому білому боді. Щоб підкреслити фігуру, вона розстібнула верхній ґудзик джинсів.

- Тепер у мене є чудова відмазка, щоб з’їсти подвійну порцію всього, – зізналася акторка.

У її соцмережах часто можна побачити 6-річного сина Михайла, а ось чоловіка – ні. Його особу вже 7 років шлюбу зірка ретельну приховує, хоч рідко показує його присутність у своєму житті, публікуючи фото, на яких видніється долоня чоловіка, спина чи плече.

Раніше Анна Кошмал розповідала «ЖВЛ» причину такого рішення. Виявляється чоловік навідріз відмовляється світитися у її соцмережах і вмовити це зробити не вдається.

Джерело: Oboz.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень