Зірка шоу «Супермама» розповіла скільки коштував виступ Вєрки Сердючки на гендер-паті (ВІДЕО)

На святі було багато друзів блогерки

Блогерка та учасниця шоу «Супермама» Стася Макєєва розповіла, скільки витратила на грандіозну гендер-паті. Про те, скільки їй коштував виступ Вєрки Сердючки, вона розповіла на шоу Okay Eva

На початку травня блогерка Стася Макеєва разом з чоловіком організувала вечірку у Молдові, на якій розсекретили стать майбутньої дитини. Також дівчина запросила на захід багато відомих блогерів.

Стася зізналася, що дуже давно мріяла про таку вечірку. Блогерка розповіла, що гендер-паті їй з чоловіком обійшлося у 80 тисяч доларів, з яких окремо 30 тисяч доларів на гонорар команді Вєрки Сердючки.

Раніше ми писали:

«Охорона не врятувала»: на Андрія Данилка напали російські бандити

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень