Зірка «Кварталу» відповіла, чи платить Євген Кошовий зарплату під час війни

Марта Адамчук розповіла про особливості роботи в таких непростих умовах

Артистка «Жіночого кварталу» Марта Адамчук дала інтерв'ю, в якому розповіла про свою роботу під час війни. Зазначимо, що після 24 лютого 2022 року проєкти «Вечірній квартал» та «Жіночий квартал» об'єдналися в «Єдиний квартал» під наставництвом Євгена Кошового. 

Артисти дають благодійні концерти для захисників, медиків, нацгвардії та поліції, а також їздять у закордонні тури, щоб зібрати кошти на потреби країни. Марта Адамчук відповіла, чи отримують учасники команди за це гонорари. 

— Символічно нам платять. Ніхто нічого не вибивав - це їхня ініціатива. Ми дуже вдячні, що вони знаходять можливість якось нам символічно платити, - розповіла співачка. 

Вона також додала, що зараз її основний дохід - це приватні комерційні виступи. 

— Мій основний заробіток - це я сама. У мене є ФОП. Дякувати Богу, є якась можливість зараз виступати, десь заробляти, платити податки. Але я рада, що з «Кварталом» у нас є двіжуха, - поділилася Марта.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень