«Думала, що обман»: українська співачка виграла двокімнатну квартиру

Артистка отримала квартиру за участь у конкурсі

Українська співачка Віра Кекелія у програмі «Хто зверху?» розповіла, як за участь в одному з вокальних конкурсів вона отримала двокімнатну квартиру в Харкові. Про це повідомляє Новий канал.

За словами дівчини, перемогу в конкурсі вона так і не здобула, але життя піднесло їй подарунок набагато дорожчий і кращий.

Мені було близько 23 років, коли я отримала найдорожчий подарунок, який мені презентувало життя – квартиру.

 

Брала участь тоді в одному з телевізійних вокальних конкурсів. Але не виграла його, а посіла друге місце. За нього мені і подарували квартиру, - згадала Кекелія.

Також вона додала, що цей подарунок став для неї справжнім шоком. Вона, звичайно, вірила в те, що можна щось виграти, але не думала, що це станеться саме з нею.

Ми до останнього не вірили в реальність того, що відбувається. Навіть коли з мамою поїхали на об'єкт, думали, що це обман.

Навіть коли нам дали ключі, ми все одно говорили: «Ні, такого не може бути. Це точно обман». І тільки коли ключем відкрили квартиру, повірили,- додала співачка.

В результаті дівчина продала подаровану квартиру. На ці гроші вона придбала житло в Києві. Тут же вона вийшла заміж за вокаліста Романа Дуду і торік народила первістка, сина Івана.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень