LAMA вперше розповіла, чому досі не має дітей, та про свого коханого (ВІДЕО)

Також артистка зізналась, чому зникла зі сцени

Українська співачка Наталія Дзеньків, більш відома як Lama, на декілька років зникла із шоу-бізнес. Артистка не давала концерти та не випускала нові пісні. У програмі «Світське життя» виконавиця поділилася, що стало причиною такого рішення.

Перш за все, мені потрібен був цей час, щоб віддалитися трішечки від шоу-бізнес, побути з сім'єю, з самою собою. У мене дуже хороший чоловік, хороша сім'я і я хотіла пожити як справжня, нормальна людина. Я ще не заміжня, але коли ми востаннє спілкувалися, це були ті стосунки, про які ми говорили, – пояснила виконавиця.

45-річна знаменитість не має дітей. Наталія поділилася, що ніколи не народить і не бачить себе в ролі мами.

У мене не було свідомого рішення. Я пам'ятаю себе у 23 роки і я розумію, що це ж треба дітей народити, всі ж то кажуть, що це треба, а я розумію, що мене не тягне до цього. Просто зараз навколо мене дуже багато знайомих з дітьми і я розумію, що їм так важко. Там і мами, і дідусі, а я собі думаю, моя мама у Франківську і як я буду це все витягувати, і Lama зараз, бо я зрозуміла, що я хочу далі продовжувати писати пісні, – розповіла зірка.

Артистка також додала, що коханий поділяє думку обраниці щодо нащадків.

Він розділяє мою думку. Важливо в житті знайти пару. У нас 2 собаки: лайка і дворовий песик, ми живемо у лісі, ми медитуємо, ми духовно розвиваємось, – поділилася вона.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень