Зима 2022-2023: Чи варто очікувати сильних морозів

Якими будуть зимові місяці

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Цієї зими в Україні буде на 1-2 тепліше, ніж у попередні роки, і тривалих суворих морозів не передбачається.

Холодніше буде на Північному Сході країни. У Харківській, Сумській, Полтавській областях можливе зниження температури до -15…-20 градусів. Однак період суворих морозів триватиме не довше, ніж 1-5 днів.

Прогноз на грудень

Перший місяць зими буде найтеплішим. Найвища температура може становити +6 градусів, а найнижча буде на рівні -10. Найчастіше стовпчик термометра буде зупинятися в проміжку 0…-2 градусів. Снігопади можливі лише в кінці місяця.

Прогноз на січень

Січень буде трохи суворішим, ніж грудень. Температура повітря становитиме в середньому -2 градуси, але будуть і теплі дні з «плюсами». Найсильніші морози, за попередніми прогнозами, будуть вночі 10-11 січня. Снігопади будуть лише в першій половині місяця.

Прогноз на лютий

Останній місяць зими буде холоднішим, ніж цьогорічний. Впродовж місяця температура повітря коливатиметься від +6 до -9 градусів. Сніг йтиме на початку й у середині місяця.

Джерело: Телеграф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень